بلخ؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکار در ولسوالی بلخ برگزار گردید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۶:۱
بلخ؛ مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکار در ولسوالی بلخ برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان ۶۰ ورزشکار در اوزان مختلف برای مدت یک شب در ولسوالی بلخ دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۵ جوره آنها به نتیجه مساوی دست یافته و ۲۵ تن دیگر آنها با شکست دادن حریفان خود و با انتخاب داوران مقام های قهرمانی را از آن خود نموده و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۳:۵۰
Background image

مسابقات والیبال میان شش تیم در شهر شبرغان مرکز ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام صلح از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان ۶ تیم برای مدت یک شب در مرکز این ولایت دایر گردید.

دیدار نهایی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۳:۴۸
Background image

مسابقات فول‌رزم میان ورزشکاران از چهار ولایت کشور به میزبانی کندز برگزار گردید

ششمین دور رقابت‌های فول‌رزم از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز میان ۶۴ ورزشکار از ولایت‌های بلخ، بغلان، تخار و کندز برای مدت یک روز در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۳:۴۷
Background image

زابل؛ رقابت‌های دست‌کشتی میان ۳۴ ورزشکار در شهر قلات برگزار شد

رقابت‌های دست‌کشتی میان ۳۴ ورزشکار دو کلب از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در شهر قلات مرکز این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها ورزشکاران کلب استاد عبدالحلیم مقام اول. . .

BACK TO NEWS