عمر زواک هرات و سرخ‌پوشان خوافی در ادامه لیگ قهرمانان فوتبال به پیروزی رسیدند

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۱:۳۲
عمر زواک هرات و سرخ‌پوشان خوافی در ادامه لیگ قهرمانان فوتبال به پیروزی رسیدند

در ادامه فصل ششم لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان روشن، که از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور از ۱۹ سنبله آغاز شده و هم‌چنان ادامه دارد، دو دیدار هجدهم و نوزدهم این رقابت‌ها برگزار شد.

در دیدار هجدهم، تیم‌های عمر زواک هرات و آرمان اف‌سی به مصاف یک‌دیگر رفتند که در نتیجه این بازی تیم عمر زواک هرات با تفاوت ۲-۴ گول تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن خود نمود.

در دیدار نوزدهم نیز تیم‌های ابومسلم فراه و سرخ‌پوشان خوافی هرات برابر هم قرار گرفتند که در انجام، تیم سرخ‌پوشان خوافی با تفاوت ۰-۲ گول به پیروزی رسید.

لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان روشن با حضور ۱۰ تیم برگزار می‌شود و دیدارهای آن در قالب دو نیم‌فصل و به‌صورت رفت‌وبرگشت انجام می‌شود. این رقابت‌ها تا ۳۰ عقرب ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت و تیم‌های اشتراک‌کننده برای کسب امتیاز و جایگاه بهتر در جدول رقابت می‌کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۶
Background image

مسابقات جام یادگار والیبال با اشتراک ۱۵ تیم در هرات آغاز شد

رقابت‌های والیبال جام یادگار با اشتراک ۱۵ تیم از فدراسیون‌های ورزشی ولایت هرات، از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با همکاری فنی فدراسیون والیبال این ولایت، در میان پیشکسوتان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۲۵
Background image

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش»

دومین روز رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان «جام نجیب تلاش» با حضور ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت در کابل ادامه دارد. این رقابت‌ها برای شش روز برگزار می‌شود و در پایان۵۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۱۶
Background image

مسابقات انتخابی تیم ملی بدمینتون با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی تیم ملی بدمینتون کشور تحت عنوان جام نجیب تلاش از سویی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار از شش ولایت کشور. . .

BACK TO NEWS