آغاز رقابتهای تیب بال میان ۶۲ تیم در جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار تحت نام جام رمضانی

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۴ - ۱۳:۲۴
آغاز رقابتهای تیب بال میان ۶۲ تیم در جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار تحت نام جام رمضانی

نمایندگی فدراسیون تیب بال کرکت در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار رقابتهای این رشته را میان ۶۲ تیم در باغ سراج العمارت شهر جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار تحت نام جام رمضانی آغاز نمود.

در بازی نخست تیم های قاری ساجد و تیم روحید به مصاف هم رفتند که تیم قاری ساجد در ده اوور تعین شده با از دست دادن شش بازیکن توانست ۱۴۶ دوش را به تیم حریف تعین نمایند و در مقابل تیم روحید هدف ذکر شده را پوره نتوانسته و ۵۶ دوش نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد ورزش میان جوانان و ایجاد تفریح سالم بوده است و قرار است این مسابقات به ۲۶ روز ادامه یابد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۹:۲۱
Background image

مسابقات والیبال میان شش تیم در ولسوالی پنجاب ولایت بامیان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان ۶ تیم که از یک هفته به اینسو در ولسوالی پنجاب این ولایت ادامه داشت، پایان یافت‌.

. . .
دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۹:۱۹
Background image

مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۳۴ ورزشکار در مرکز ولایت بغلان برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۳۴ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۴۲
Background image

مسابقات کیک بوکسینگ میان ورزشکاران از هشت ولایت کشور به میزبانی بامیان برگزار گردید

رقابت‌های کیک بوکسینگ از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان ۱۲۰ ورزشکار از ۸ ولایت کشور در سبک واکو برای مدت یک روز دایر گردید.

در این. . .

BACK TO NEWS