آغاز مسابقات قهرمانی فوتبال همزمان در پنج زون کشور

فدراسیون ملی فوتبال دومین دور لیگ قهرمانی زون های کشور را از امروز سه شنبه در پنج زون کشور برگزار می نماید.
بر اساس یک منبع از فدراسیون فوتبال کشور مراسم قرعه کشی این رقابت ها شب گذشته با اشتراک تیم های شامل در ولایات میزبان با حضور داشت نماینده فدراسیون فوتبال کشور و مسوول نمایندگی ولایتی صورت گرفت.
این رقابت ها در زون جنوب شرق با اشتراک تیم های خوست؛ ننگرهار؛ لغمان؛ پکتیا و میدان وردک به میزبانی ولایت خوست برگزار می شود.
در زون شمال ولایت بلخ میزبانی تیم های فوتبال ولایات سمنگان؛ سرپل؛ جوزجان وفاریاب را بردوش گرفته است.
از زون شمال شرق تیم های بغلان؛ بامیان؛ بدخشان و تخار مهمان ولایت کندز هستند.
تیم های فوتبال ولایت های زابل؛ ارزگان؛ غزنی؛ کندهار برای انجام مسابقات به ولایت هلمند رفته اند تا مسابقات شان را در آن ولایت انجام دهند.
و ولایت هرات در زون غرب کشور با شرکت تیم های فراه؛ غور؛ بادغیس و نیمروز میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی زون غرب کشور است.
گفته می شود این مسابقات برای ده روز ادامه خواهد داشت. فدراسیون فوتبال کشور برگزاری این رقابت ها را برای آمادگی به مسابقات لیگ قهرمانان افغانستان عنوان کرده و هیات های تخنیکی و فنی را به زون های متذکره به خاطر نظارت از روند مسابقات اعزام نموده است.
این مسابقات همزمان امروز سه شنبه ۴ اسد در استدیوم های ورزشی ولایت های بلخ؛ خوست؛ هلمند؛ کندز و هرات ِآغاز می گردد.