بدخشان؛ مسابقات کورش با اشتراک ۱۱۰ ورزشکار در ولسوالی ش.ه.د.ا برگزار گردد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۷ - ۹:۴۳
بدخشان؛ مسابقات کورش با اشتراک ۱۱۰ ورزشکار در ولسوالی ش.ه.د.ا برگزار گردد

رقابت های کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری امریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بدخشان میان ۱۱۰ ورزشکار از ولسوالی های بهارک، شغنان و شهدا برای مدت یک روز برگزار گردید.

در نتیجه این مسابقات ورزشکاران ولسوالی شهدا با کسب ۲۰ امتیاز مقام اول، ورزشکاران ولسوالی شغنان با کسب ۱۶ امتیاز مقام دوم و ورزشکاران ولسوالی بهارک با کسب ۱۴ امتیاز مقام سوم را از ان خود نمودند.

هدف از برگزاری این رقابت ها تشویق جوانان به ورزش ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران و شناسائی چهره های برتر برای تیم منتخب این ولایت عنوان گردیده است، که در اخیر برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۰
Background image

آغاز مسابقات قهرمانی کونگ‌فو جام خزانی با اشتراک ۲۰۰ ورزشکار از هشت ولایت کشور

رقابت‌های قهرمانی کونگ‌فو تحت عنوان جام خزانی از سوی فدراسیون ملی این رشته، با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل و با اشتراک ۲۰۰ ورزشکار از هشت ولایت کشور، در سبک بازمایانا به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۷
Background image

هلمند؛ رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۲ تیم در ولسوالی سنگین به پایان رسید

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۲ تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در ولسوال سنگین این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم اتلان سپین آغا به پایان رسید

در بازی نهایی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۱:۵
Background image

هلمند؛ رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم در شهر لشکرگاه آغاز شد

رقابت‌های فوتسال میان هشت تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در شهر لشکرگاه مرکز این ولایت آغاز شد و دو هفته ادامه خواهد داشت.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم عادل تیم. . .

BACK TO NEWS