تخار؛ رقابت‌های كونگ فو میان ۴۰ تن در ولسوالی چاه آب برگزار شد

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۲ - ۹:۱۰
تخار؛ رقابت‌های كونگ فو میان ۴۰ تن در ولسوالی چاه آب برگزار شد

دومین دور رقابت‌های کونگ‌فو میان ورزشکاران ولسوالی های ماورای کوکچه( چاه آب ، ینگی قلعه ، خواجه بهاءالدین ) با اشتراک ۴۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کونگ‌فو در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار در ولسوالی چاه آب برگزار شد.

در این رقابت ها ورزشکاران در کتگوری وزنی مختلف و در کتگوری سنی نونهالان، نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان برگزار شد که در نتیجه ۲۰ آن به پیروزی رسیدند.

این رقابت ها به هدف رشد این ورزش ، به مدت یک روز برگزار شد.

در پایان از سوی آمریت ورزشی این ولایت به ورزشکاران برتر مدال ها توزیع شدند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۴:۵۲
Background image

جوزجان؛ برگزاری سمینار ارتقاء ظرفیت مربیان کورش در شهر شبرغان

سمینار ارتقاء ظرفیت مربیان درجه c کورش با اشتراک ۱۵ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در مرکز شهر شبرغان برگزار شد.

این سمینار در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۴:۴۹
Background image

برگزاری رقابت‌های کشتی محلی در ولسوالی نهرین بغلان

رقابت‌های کشتی محلی میان۶۰ تن از سوی مدیریت بازی‌های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، در ولسوالی نهرین برگزار شد.

در این‌ رقابت ها چهار مسابقه مساوی و ۲۶ تن. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

غزنی؛ شانزدهمین دور مسابقات کونگ‌فو با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار برگزار گردید

شانزدهمین دور رقابت‌های کونگ‌فو تحت عنوان جام استعدادیابی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۵۰ ورزشکار برای مدت یک روز دایر گردید.

در. . .

BACK TO NEWS