تیم ملی فوتسال افغانستان در رقابت‌های جام فوتسال عربستان را شکست داد

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۷ - ۹:۵۶
تیم ملی فوتسال افغانستان در رقابت‌های جام فوتسال عربستان را شکست داد

تیم ملی فوتسال افغانستان شب گذشته در نخستین دیدار خود در مرحله مقدماتی رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال آسیا، در برابر تیم ملی فوتسال عربستان سعودی با نتیجه سه بر دو به پیروزی رسید.

ملی‌پوشان فوتسال افغانستان یک‌شنبه شب، ۱۶ میزان به مصاف عربستان سعودی رفتند و با نتیجه سه بر دو پیروز این دیدار شدند.

تیم ملی فوتسال در دومین دیدار خود امروز برابر اندونزیا قرار می‌گیرد.

مرحله مقدماتی رقابت‌های جام آسیا از تاریخ ۱۶ الی ۲۰ میزان به میزبانی عربستان برگزار می‌شود.

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که تیم ملی فوتسال کشور در بازی‌های مقدماتی جام فوتسال ملت‌های آسیا پس از عربستان سعودی به مصاف تیم‌های اندونزیا و ماکائو می‌رود.

فدراسیون فوتبال افغانستان گفته است که ملی‌پوشان فوتسال این کشور پس از سپری‌کردن کمپ‌های تمرینی در داخل و بیرون کشور، انجام بازی‌های تدارکاتی و دوستانه و حضور در تورنمنت‌های کافا و کانتیننتال، آماده‌ی «حضور پر قدرت» در بازی‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا هستند.

جام ملت‌های فوتسال آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی برگزار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۹:۲۹
Background image

رقابت‌های سبک توان ورزشهای رزمی در کابل برگزار شد

رقابت‌های سبک توان ورزش های رزمی با اشتراک ۱۶۰ تن از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، در همکاری با ریاست عمومی المپیک، تربيت بدنی و ورزش کشور، در جمنازیوم ورزشی ۲۵۰۰ نفری این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۹:۲۷
Background image

پنجمین دوره مسابقات منتخبه کیوکوشین کاراته میان چهل ورزشکار در ولایت بغلان به پایان رسید

پنجمین دوره رقابت‌های منتخبه کیوکوشین کاراته از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۴۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۹:۲۴
Background image

مسابقات دوش میان ۱۰۰ ورزشکار در ولسوالی بغلان مرکزی ولایت بغلان برگزار گردید

رقابت‌های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون اتلتیک با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان میان ۱۰۰ ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت به شکل گروهی به در فاصله ۵ کیلومتری. . .

BACK TO NEWS