دایکندی؛ تیم وحدت نالج قهرمان رقابت‌های فوتبال ولسوالی میرامور شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۸ - ۱۱:۱۷
دایکندی؛ تیم وحدت نالج قهرمان رقابت‌های فوتبال ولسوالی میرامور شد

رقابت‌های جام همبستگی فوتبال میان ۱۵ تیم از قریه‌ها و نقاط مختلف ولسوالی میرامور از سوی جوانان ولسوالی میرامور در هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی در میدان ورزشی نالج ولسوالی میرامور این ولایت با قهرمانی وحدت نالج پایان یافت.

در دیدار نهایی این رقابت‌ها تیم‌های عقابان جوز و وحدت نالج در برابر هم رقابت کردند که در نتیجه تیم وحدت نالج با اختلاف ۲-۱‍ قهرمان این رقابت‌ها شد.

هدف از برگزاری این رقابت‌ها رشد و توسعه ورزش‌های اجتماعی، تشویق جوانان به ورزش، دوری از دخانیات و شناسایی چهره های برتر در سطح ولایت عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۹
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های کشتی محلی با اشتراک۶۰ تن در ولسوالی در قد

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۶۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی در قد برگزار شد.

در این رقابت ها ۳۰ تن با شکست دادن حریفان خود دست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۶
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های رسیمان کشی با اشتراک۱۸ تن در شهر تالقان

رقابت های میان سه تیم با اشتراک ۱۸ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها تیم محمد اسماعیل مقام اول و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۴
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های پرتاب سنگ با اشتراک ۴۰ تن در شهر تالقان

رقابت های پرتاب سنگ با اشتراک ۴۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها محمد نظر،وحید الله و احسان الله. . .

BACK TO NEWS