دایکندی؛ دوازدهمین دور مسابقات پانکریشن با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۵:۳۴
دایکندی؛ دوازدهمین دور مسابقات پانکریشن با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

دوازدهمین دور رقابت‌های ورزش‌های رزمی پانکریشن از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان ۱۰۰ ورزشکار از ولایت کابل و کلب های ولایت دایکندی برای مدت یک روز دایر گردید.

این پیکارها که به شکل تک فایت دایر گردیده بود، در انجام از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۵۰ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش‌های رزمی، تشویق جوانان به ورزش و شناسائی چهره های برتر عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۶
Background image

اولین دور مسابقات لیگ قهرمانان فوتبال زیر ۱۷ سال کشور با حضور ۱۰ تیم برتر در مرکز کشور آغاز شد

نخستین دور رقابت‌های لیگ قهرمانان فوتبال زیر ۱۷ سال کشور، از سوی فدراسیون ملی فوتبال با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش با حضور ۱۰ تیم برتر از پنج ولایت کشور در پایتخت آغاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۵
Background image

رقابت‌های لیگ پهلوانی در اوزان ۵۶ تا ۹۷ کیلوگرام در جمنازیوم ۲۵۰۰ نفری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش ادامه دارد

رقابت‌های لیگ پهلوانی در اوزان ۵۶ تا ۹۷ کیلوگرام در جمنازیوم ۲۵۰۰ نفری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش ادامه دارد

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۰:۳
Background image

هرات؛ سی ومین دور مسابقات تکواندو سنتی ITTAF برگزار شد

سی ومین دور مسابقات تکواندو سنتی ITTAF با اشتراک ۱۲۵ ورزشکار از ۱۶ باشگاه و یک تیم از ولایت غور در جمنازیوم ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات برگزار شد.

در اخیر این مسابقات ورزشکاران. . .

BACK TO NEWS