دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی بندر آغاز گردید

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۴:۵۱
دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی بندر آغاز گردید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام هم‌بستگی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان دوازده تیم برای مدت یک ماه در ولسوالی بندر آغاز گردید.

در نخستین دیدار این پیکارها تیم های میوند سرقد و تیم آریانا قلدسنگ با هم‌دیگر رویا رویی نمودند، که در نتیجه تیم میوند سرقد با تفاوت ۱ـ۵ گول تیم حریف را شکست داده و پیروزی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات دوری جوانان از دخانیات و تشویق جوانان به ورزش عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۱۱
Background image

ننگرهار؛ در ولسوالی بتی‌کوت، به ۱۳ ورزشکار کیوکوشین کاراته کمربند ارتقا اهدا شد

نمایندگی فدراسیون کاراته در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، برای ۱۳ تن از ورزشکاران کیوکوشین کاراته در ولسوالی بتی‌کوت این ولایت، کمربندهای ارتقا اهدا کرد.

پس از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۷
Background image

رقابت‌های انتخابی کیک‌کسنگ ولایت هلمند با شناسایی ۸ چهره برتر به فرجام رسید

رقابت‌‌های انتخابی کیک‌بکسنگ با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار از شهر لشکرگاه مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های ناوه، گرمسیر و گرشک از سوی فدراسیون کیک‌بکسنگ ولایت هلمند در همکاری با فدراسیون ملی این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

مسابقات قهرمانی فول رزم با اشتراک ورزشکاران از شش ولایت کشور به میزبانی هرات برگزار گردید

رقابت‌های قهرمانی فول رزم از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان ۱۴۰ ورزشکار از ولایت‌های غزنی، زابل، کندهار، فراه، بادغیس و هرات برای مدت. . .

BACK TO NEWS