دایکندی؛ مسابقات پرتاب‌سنگ میان ۲۰ ورزشکار در ولسوالی خدیر به‌ پایان رسید

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۶ - ۱۱:۲
دایکندی؛ مسابقات پرتاب‌سنگ میان ۲۰ ورزشکار در ولسوالی خدیر به‌ پایان رسید

مسابقات پرتاب‌سنگ میان ۲۰ ورزشکار از سوی نماينده گی فدراسیون بازی‌های ملی و عنعنوی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی تحت نام جام مبارزه با مواد مخدر در منطقه شلغم ولسوالی خدیر به پایان رسید.

این رقابت ها که یک روز ادامه داشت در نتیجه یاسین احمدی مقام اول و بومان احمدی مقام دوم را کسب نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش های محلی و مبارزه با مواد مخدر عنوان‌ گردیده بود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۴:۲۸
Background image

مسابقات پهلوانی با اشتراک ۵۵ پهلوان در ولسوالی امام صاحب ولایت کندز برگزار گردید

مسابقات پهلوانی از سوی نمایندگی فدراسیون کورش با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز با اشتراک ۵۵ پهلوان، به مدت یک شب در قریه ایسکی ولسوالی امام صاحب برگزار گردید.

در انجام این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۴:۲۷
Background image

افتتاح نخستین میدان فوتسال چمن مصنوعی در ولسوالی صیاد ولایت سرپل

نخستین میدان ورزشی فوتسال با چمن مصنوعی، از سوی حاجی امان‌الله، با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، با هزینه دو میلیون و دوصد هزار افغانی، در ولسوالی صیاد این ولایت افتتاح و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۴:۲۴
Background image

مسابقات بزکشی با اشتراک ۷۰ چاپنداز در ولسوالی امام صاحب ولایت کندز برگزار گردید

رقابت‌های بزکشی از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز با اشتراک حدود ۷۰ چاپنداز از نقاط مختلف ولایت کندز، به مدت یک روز در ولسوالی امام صاحب. . .

BACK TO NEWS