رقابتهای زمستانی رگبی بین شش تیم در کابل برگزار شد

در کابل رقابت های زمستانی رگبی بین شش تیم از چهار زون به مدت یک روز در ورزشگاه غازی برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این مسابقات، رئیس کمیته ملی المپیک و ورزش، انجنیر نظرمحمد مطمن، معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی تربیت بدنی و ورزش حافظ احمد جان زدران، قاری حیات الله رحمانی مشاور ورزشی ، نماینده فدراسیون رگبی، تعدادی دیگر از مسئولان ورزشی و ورزشکاران شرکت کردند
در مراسم افتتاحیه این مسابقات انجنیر نظرمحمد مطمئن رئیس کمیته ملی المپیک و ورزش ضمن تشویق ورزشکاران رگبی نسبت به توجه بیشتر به ورزش رگبی ابراز امیدواری کرد: مسابقه امروز به خوبی انجام خواهد شد.
به همین ترتیب در حین گفتگو به ورزشکاران و بازیکنان رگبی گفت که حق شما ضایع نخواهد شد و به همه فرصت بازی داده می شود تا در تیم ملی انتخاب شوند و بر اساس توانایی خود بدرخشند. این مسابقات به همکاری کمیته ملی المپیک و ورزش برای انتخاب بهترین بازیکنان تیم رگبی و آماده سازی ورزشکاران برگزار شد.
در این تورنمنت یک روزه شش تیم از چهار زون کابل «کابل یونایتد، افغان کینگز، لیسه حبیبیه، آریانا، کابل زلمی و جوانان ماموزی» شرکت کردند. تیم آریانا در فینال مسابقات یک روزه با اختلاف 1-3 از تیم جوانان به برتری رسید. شماری از ورزشکاران رگبی از برگزاری این مسابقات خوشحال هستند و به گفته آنها، این اولین بار است که در نزدیک به چهار سال گذشته مسابقات رگبی در شهر کابل پایتخت برگزار می شود و خواهان توجه بیشتر به این بخش هستند. پیش بینی می شود پس از این مسابقات، مسابقات رگبی در سطح ولایات آغاز شود.