رقابتهای پهلوانی میان ۲۰ باشگاه درکابل برگزار شد

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۲ - ۱۸:۴۷
رقابتهای پهلوانی میان ۲۰ باشگاه درکابل برگزار شد

فدراسیون ملی پهلوانی در همکاری با ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش رقابتهای پهلوانی را میان ۲۰۰ پهلوان از ۲۰ باشگاه در خیرخانه شهر کابل برگزار نمودند.

در مراسم پایانی این مسابقات مولوی عتیق الله خالد رییس تربیت بدنی و ورزش کابل و یک تعداد مسوولین فدراسیون پهلوانی اشتراک نموده بودند.

در این مسابقات پهلوانان بر علاوه کابل از باشگاه های ولایت پروان در ده کتگوری وزنی اشتراک نموده بودند که در اخیر پهلوانان باشگاه انجمن خراسان مقام اول را از آن خودند نمودند و ۴۰ چهره برتر بهترین ورزشکار شناخته شدند.

قابل ذکر است هدف از برگزاری این مسابقات دوری جوانان از مواد مخدر بوده است که دو روز ادامه داشت.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۸/۸ - ۱۷:۹
Background image

آغاز هفتمین دور مسابقات خزانی پرورش اندام و فیتنس زون‌های شرق و غرب کابل

هفتمین دور رقابت‌های خزانی پرورش اندام و فیتنس زون‌های شرق و غرب شهر کابل از سویی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۲۷۴ ورزشکار از. . .

جمعه ۱۴۰۵/۸/۸ - ۱۷:۷
Background image

میدان وردک؛ به ۴۰ ورزشکار کیک‌بوکسینگ در ولسوالی سیدآباد ارتقای کمربند داده شد

به ۴۰ ورزشکار کیک‌بوکسینگ از سوی نمایندگی فدراسیون کیک‌بوکسینگ در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت میدان وردک، در ولسوالی سیدآباد این ولایت، کمربندهای مختلف ارتقای درجه داده شد.

. . .
جمعه ۱۴۰۵/۸/۸ - ۱۷:۵
Background image

هلمند؛ رقابت‌های فوتبال میان ۱۰ تیم در ولسوالی خانشین به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال میان ۱۰ تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در ولسوالی خانشین این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم انتخابی حوزه مرکزی به پایان رسید.

در بازی نهایی. . .

BACK TO NEWS