فاریاب؛ رقابت های کشتی رستمی با اشتراک ۱۵۰ تن در شهر میمنه برگزار شد

org2_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳۱ - ۹:۵
فاریاب؛ رقابت های کشتی رستمی با اشتراک ۱۵۰ تن در شهر میمنه برگزار شد

رقابت کشتی رستمی با اشتراک ۱۵۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب، در مرکز شهر میمنه برگزار شد.

در این رقابت ها ورزشکاران از ولایات هرات، جوزجان، بلخ بادغیس و فاریاب اشتراک داشتند که در نتیجه؛ فاریاب مقام اول، بادغیس مقام دوم و بلخ مقام سوم را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش کشتی رستمی و اتحاد ورزشکاران، به مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۶
Background image

بادغیس؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۶ تیم در ولسوالی بالامرغاب

رقابت های فوتسال با اشتراک ۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، در ولسوالی بالامرغاب به پایان رسید.

این رقابت ها که به شکل لیگ. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۴
Background image

دایکندی؛ آغاز رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم در مرکز

رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در منطقه میش علیا آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم یاران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۱
Background image

لیگ دوستی فوتبال ولسوالی چشت شریف ولایت هرات با حضور ۱۲ تیم به کار خود پایان داد

رقابت‌های لیگ دوستی فوتبال به ابتکار آمریت ورزشی ولسوالی چشت شریف و با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان دوازده تیم که از یک ماه به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم جوانان. . .

BACK TO NEWS