مسابقات دوش میان ۵۰ ورزشکار در ولسوالی بگرام ولایت پروان برگزار گردید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۳۴
مسابقات دوش میان ۵۰ ورزشکار در ولسوالی بگرام ولایت پروان برگزار گردید

رقابت‌های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون اتلتیک با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان پنجاه ورزشکار در فاصله ۱۰۰ متری برای مدت یک روز در ولسوالی بگرام این ولایت دایر گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در چهار گروپ و در کتگوری‌های سنی نوجوانان و جوانان با هم رقابت نمودند، که در نتیجه قدرت الله مقام اول و روح الله مقام دوم را از آن خود نمودند.

در پایان از سویی مسوولان برگزاری مسابقات برای ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۴۲
Background image

مسابقات کیک بوکسینگ میان ورزشکاران از هشت ولایت کشور به میزبانی بامیان برگزار گردید

رقابت‌های کیک بوکسینگ از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان ۱۲۰ ورزشکار از ۸ ولایت کشور در سبک واکو برای مدت یک روز دایر گردید.

در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۳۹
Background image

مسابقات جام حذفی فوتسال میان هشت تیم در مرکز ولایت نیمروز به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت نیمروز با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان ۸ تیم که از دو هفته به اینسو در مرکز این ولایت ادامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۳۷
Background image

تیم نوزده نفری کوهنوردان دیار سنایی در سلسله کوه‌های ولسوالی جغتوی ولایت غزنی صعود نمودند

تیم کوهنوردی دیار سنایی که متشکل از ۱۹ ورزشکار می‌باشد، از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در سلسله کوه‌های ولسوالی جغتوی این ولایت در ارتفاع. . .

BACK TO NEWS