معلولیت محدودیت نیست!

Afzal-af
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۳ - ۱۰:۱۷
معلولیت محدودیت نیست!

ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ به همکاری مالی موسسه آموزشی و اجتماعی یاران شفاف مسابقات دوش معلولین بالای ولچر را میان بیش از 20 ورزشکار در شهر مزار شریف راه اندازی نمودند.

در این مسابقات ورزشکاران توانمند ما توانستند که فاصله یک کیلو متری را به راحتی بپیمایند که در نتیجه این مسابقات اسدالله عبدلرحیمزی مقام اول ، حشمت الله فیضی مقام دوم و عبدالمتین مقام سوم را از آن خود نمودند.

حافظ محمدالله حماد مدیر عمومی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میگوید. برگزاری چنین مسابقات نشان دهنده حمایت و پشتی بانی از قشر معلول ما است و هر آن کس که جهت همکاری به این قشر گامی برمی دارند ازیشان اظهار خرسندی و تقدیر می نمایند.

در اخیر از جانب موسسه آموزشی و اجتماعی یاران شفاف جوایز نقدی ، تقدیر نامه ، مدال و کپ برای سه مقام تفویض گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۲۳:۴۹
Background image

غزنی؛ رقابت‌های فوتبال میان ۱۹ تیم در ولسوالی جاغوری آغاز شد

مسابقات لیگ برتر فوتبال جاغوری، میان ۱۹ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی جاغوری آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۲۳:۴۵
Background image

کندز؛ مسابقات والیبال میان هفت تیم در ولسوالی چهاردره به پایان رسید

نمایندگی فدراسیون والیبال در هماهنگی با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، مسابقات والیبال را میان هفت تیم در ولسوالی چهاردره این ولایت برگزار نموده بودند که با قهرمانی تیم جوانان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۲۳:۴۲
Background image

بلخ؛ سمینار داوری و مربیگری کیک بوکسینگ با اشتراک ۱۵ تن آغاز گردید

سمینار داوری و مربیگری کیک بوکسینگ از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ و با اشتراک ۱۵ تن از داوران و مربیان این رشته ورزشی برای مدت چهار روز در. . .

BACK TO NEWS