ننگرهار؛ رقابت‌های والیبال میان ۱۶ تیم در ولسوالی کوت آغاز شد

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۴:۳۰
ننگرهار؛ رقابت‌های والیبال میان ۱۶ تیم در ولسوالی کوت آغاز شد

رقابت‌های والیبال میان ۱۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون والیبال در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت ننگرهار، در ولسوالی کوت این ولایت آغاز شد.

در بازی نخست این رقابت‌ها، تیم‌های بیری و تاج ملوک باهم رقابت کردند که در نتبجه، تیم تاج ملوک تیم مقابل را ۲/۰ شکست داد و نخستین پیروزی این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها به‌هدف ایجاد اتحاد میان ورزشکاران برگزار شده و ۱۲ روز، ادامه خواهد داشت

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۹:۲۵
Background image

مسابقات منتخب گلف در ولایت بامیان برگزار شد

مسابقات منتخب فدراسیون گلف از طرف نماینده گی این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش بامیان میان ۱۸ ورزشکار برگزار شد.

در این مسابقات ورزشکاران در کتگوری سنی بزرگسالان و جوانان به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۱۳
Background image

بامیان؛ صعود تیم کوهنوردی این ولایت به ارتفاعات کوه بابا در مرکز

تیم چهار نفره کوهنوردی این ولایت، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، موفق به صعود به ارتفاعات کوه بابا در بامیان شد.

این تیم فاصله ۵۱۴۰. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۴:۳۵
Background image

مسابقات سنگ‌گیرک با اشتراک هشت تیم در ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی سنگ‌گیرک از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان هشت تیم برای مدت یک روز در ولسوالی شهرستان دایر گردید.

در این پیکارها ورزشکاران در کتگوری. . .

BACK TO NEWS