نیمروز؛ رقابت های موی‌تای با اشتراک ۶۰ ورزشکار در مرکز برگزار شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۶:۲۸
نیمروز؛ رقابت های موی‌تای با اشتراک ۶۰ ورزشکار در مرکز برگزار شد

رقابت های موی‌تای با اشتراک ۶۰ ورزشکار، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در مرکز شهر زرنج برگزار شد.

در این رقابت‌ها ورزشکاران در کتگوری های جوانان و بزرگسالان با هم رقابت کردند که درنتیجه؛ ۳۰ تن با شکست دادند حریفان خود دست به قهرمانی زد و جوایز را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف رشد این رشته و تشویق بیشتر جوانان، به مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۴۷
Background image

سرپل؛ ‌برگزاری رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۴۰ تن در مرکز

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۴۰ تن از طرف فدراسیون کورش در همکاری با آمریت تربیت بدنی وورزش سرپل میان ورزشکاران مرکز و ولسوالی ها، درچمن استیدوم ورزشی سرپل برگزار شد.

در این رقابت‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۴۴
Background image

جوزجان؛ پایان رقابت‌‌های فوتبال گروپ سی با اشتراک ۱۷ تیم در مرکز

رقابت‌های گروپ سی فوتبال با اشتراک ۱۷ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان، در مرکز شهر شبرغان به پایان رسید.

در فینال این رقابت‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۹:۱۷
Background image

هرات؛ آغاز لیگ فوتسال دسته اول ولسوالی گذره

لیگ فوتسال دسته اول ولسوالی گذره، با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در ولسوالی گذره آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت. . .

BACK TO NEWS