هلمند؛ رقابت‌های فوتبال میان هشت تیم در ولسوالی گرمسیر آغاز شد

org2_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۲:۲۱
هلمند؛ رقابت‌های فوتبال میان هشت تیم در ولسوالی گرمسیر آغاز شد

رقابت‌های فوتبال میان ۱۶ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در ولسوالی گرمسیر این ولایت آغاز شد و یک هفته ادامه خواهد داشت.

در بازی نخست این رقابت‌ها تیم اقبال تیم آریانا را ۴/۳ شکست داد و نخستین پیروزی این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۴۹
Background image

امضای قرارداد رسمی میان فدراسیون ملی فوتبال افغانستان و سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشور

فدراسیون ملی فوتبال افغانستان با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، قرارداد رسمی همکاری را با خوزه آنتونیو نوگیرا، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشور از کشور برازیل، به. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۰:۰
Background image

مسابقات والیبال میان شش تیم در ولسوالی سرخ پارسای ولایت پروان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام رمضانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان ۶ تیم که از یک هفته به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم داکتر. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۲/۱ - ۱۳:۶
Background image

غزنی؛ افتتاح مجتمع ورزشی با هزینه دو و نیم میلیون دالر امریکایی در مرکز

مجتمع ورزشی با هزینه دو و نیم میلیون دالر امریکایی از سوی مرتضی یک تن سرمایه گذار این ولایت، در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در مرکز شهر غزنی افتتاح و آغاز به کار کرد.

. . .

BACK TO NEWS