هلمند؛ ر قابت‌های گروهی فوتبال میان ۱۴ تیم در ولسوالی گرم‌سیر به فرجام رسید

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۲ - ۹:۳۲
هلمند؛ ر قابت‌های گروهی فوتبال میان ۱۴ تیم در ولسوالی گرم‌سیر به فرجام رسید

رقابت‌های گروهی فوتبال میان ۱۴ تیم از سوی کمیته‌ی ورزشی ولسوالی گرم‌سیر و آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند در حوزه‌ی فوتبال درویش‌یان کوچک ولسوالی گرم‌سیر با قهرمانی تیم درویش به فرجام رسید.

در فرجامین بازی این رقابت‌ها تیم‌های درویش و سیلاب بازی خویش در زمان قانونی مساوی به پایان رساند و سرانجام تیم درویش در نتیجه ضربات پنالتی با اختلاف ۳-۴ قهرمان این رقابت‌ها شد.

در پایان برای تیم‌ قهرمان یک پایه جام قهرمانی نیز اهدا شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۴:۵
Background image

مسابقات ورزش‌های رزمی میان ورزشکاران از هشت ولایت کشور به میزبانی پروان برگزار گردید

رقابت‌های سبک او سپورت ورزش‌های رزمی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان ۱۰۸ ورزشکار از هشت ولایت کشور برای مدت یک روز در ولسوالی بگرام. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۲:۵۲
Background image

مسابقات محلی کورش با اشتراک هشتاد ورزشکار در مرکز ولایت جوزجان برگزار گردید

رقابت‌های محلی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت جوزجان میان هشتاد ورزشکار از مربوطات مرکز و ولسوالی‌های این ولایت برای مدت یک روز در مرکز. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

مسابقات دوش میان ۳۲ ورزشکار در ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی برگزار گردید

رقابت‌های دوش از طرف نمایندگی فدراسیون اتلتیک با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان سی‌و دو ورزشکار در کتگوری سنی نوجوانان برای مدت یک روز در ولسوالی شهرستان این ولایت. . .

BACK TO NEWS