کندهار; تیم قندهار به قهرمانی مسابقات والیبال تحت نام "اتحاد و همبستگی" دست یافت

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۷ - ۱۱:۵۷
کندهار; تیم قندهار به قهرمانی مسابقات والیبال تحت نام "اتحاد و همبستگی" دست یافت


در کندهار رقابت های والیبال میان ۱۲ تیم تحت نام اتحاد و همبستگی که از ۱۷  روز قبل آغاز شده بود با قهرمانی تیم کندهار به پایان رسید.
این رقابت ها که در ورزشگاه غازی محمد ایوب خان (باغ عمومی) شهر کندهار آغاز شد، فینال بین تیم های «علیشنگ الف» و کندهار برگزار شد که در نتبجه تیم کندهار تیم رقیب را ۳بر صفر شکست داد و تیم علیشنگ در جایگاه دوم قرار گرفت.
در این مراسم که به همین منظور ترتیب داده شده بود، حافظ محمود آقا بشر، رئیس تربیت بدنی و ورزش کندهار به همراه سایر مسئولان ورزشی، نمایندگان فدراسیون های مختلف و بسیاری از هواداران شرکت کردند.
به گفته بلال آغا رئیس فدراسیون والیبال کندهار: هدف از برگزاری این مسابقات انتخاب تیم منتخب والیبال کندهار، تشویق جوانان به ورزش و ایجاد تفریحات سالم برای هموطنان بود.
مسوولان ریاست تربیت بدنی و ورزش کندهار می گویند که در آینده به جز والیبال، مسابقات ورزشی دیگری نیز برگزار خواهند کرد.
در پایان به تیم برتر یک کپ و به ورزشکاران برتر مدال، جوایز و هدایایی دیگر اهدا شد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۵/۱۶ - ۲۱:۶
Background image

مسابقات فوتبال میان شش تیم در ولسوالی پسابند ولایت غور به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان ۶ تیم که از سه هفته به اینسو در ولسوالی پسابند این ولایت ادامه داشت، خاتمه یافت.

دید. . .

جمعه ۱۴۰۵/۵/۱۶ - ۲۰:۵۶
Background image

مسابقات دست کشتی با اشتراک ۳۰ ورزشکار در ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی دست کشتی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان سی ورزشکار از مربوطات مرکز و قریه جات ولسوالی یکاولنگ برای مدت یک روز دایر گردید.

در فرجام از. . .

جمعه ۱۴۰۵/۵/۱۶ - ۹:۴۴
Background image

گلاب‌الدین خپلواک با اکثریت آرا به‌عنوان سرپرست فدراسیون سنوکر و بلیارد تعیین شد

مجمع عمومی فدراسیون سنوکر و بلیارد افغانستان با حضور نمایندگان ولایات، مدال‌آوران، اعضای هیأت رهبری و نمایندگان زون‌های این فدراسیون برگزار شد.

در این نشست، اعضای مجمع عمومی پس از رأی. . .

BACK TO NEWS