کنر؛ رقابت‌های کرکت تیپ بال میان ۱۸ تیم در ولسوالی غازی‌آباد آغاز شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۲۰:۳۸
کنر؛ رقابت‌های کرکت تیپ بال میان ۱۸ تیم در ولسوالی غازی‌آباد آغاز شد

رقابت‌های کرکت تیپ بال میان ۱۸ تیم در ولسوالی غازی‌آباد ولایت کنر از سوی نمایندگی فدراسیون کرکت تیپ بال در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت آغاز گردید.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها، تیم‌های ناوندیش و سږلې سفیران به مصاف یک‌دیگر رفتند. تیم ناوندیش در قرعه‌کشی برنده شد و ابتدا توپ‌زنی را آغاز کرد، که در ده آور با از دست دادن چهار ویکت، هدف ۱۴۸ دوش را تعیین نمود. تیم سږلې سفیران در تعقیب هدف، با از دست دادن شش ویکت تنها ۱۳۳ دوش انجام داد و با تفاوت ۱۴ دوش شکست خورد.

این رقابت‌ها به هدف مصروف‌ساختن سالم جوانان آغاز گردیده و قرار است ۲۰ روز ادامه یابد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۶
Background image

بلخ؛ مسابقات کورش با اشتراک ۱۰۰ ورزشکاردر شورتپه برگزار شد

رقابت‌های کورش با اشتراک ۱۰۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در ولسوالی شورتپه برگزار شد.

در این رقابت ها ۲۰ بازی مساوی و ۳۰ تن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۱۳
Background image

بلخ؛ مسابقات کورش با اشتراک ۶۰ ورزشکاردر ولسوالی کلدار برگزار شد

رقابت‌های کورش با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در شهرک حیرتان ٰولسوالی کلدار برگزار شد.

در این رقابت ها ۱۰ بازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۱:۴۵
Background image

بلخ؛ مسابقات کورش با اشتراک ۸۰ ورزشکار در ولسوالی بلخ برگزار شد

رقابت‌های کورش با اشتراک ۸۰ تن از سوی مسؤل ورزشی ولسوالی بلخ درهمکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ ، در ولسوالی بلخ برگزار شد.

در این رقابت ها ۱۰ بازی مساوی و ۳۰ تن حریفان خود. . .

BACK TO NEWS