دایکندی؛ مسابقات ریسمان کشی با اشتراک شش تیم در ولسوالی کیتی برگزار گردید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۰:۵۷
دایکندی؛ مسابقات ریسمان کشی با اشتراک شش تیم در ولسوالی کیتی برگزار گردید

رقابت‌های ورزش‌های محلی و عنعنوی ریسمان کشی از طرف آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان شش تیم از مربوطات مختلف ولسوالی کیتی برای مدت یک روز دایر گردید.

در انجام این پیکارها تیم اتلان گیرو و تیم اتحاد کومی در دیدار نهایی به مصاف یک‌دیگر رفتند، که در نتیجه تیم اتحاد کومی ب کسب ۳ امتیاز مقام قه قهرمانی را از آن خود نمود.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش‌های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران ولسوالی کیتی عنوان گردیده است، که در پایان برای تیم های برنده و ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۶:۲۴
Background image

کنفرانس مطبوعاتی کوروش برمک سرمربی تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال افغانستان برگزار گردید

کوروش برمک سرمربی تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال کشور، در یک کنفرانس مطبوعاتی از روند آماده‌گی این تیم برای حضور در رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا خبر داده و بر تلاش ملی‌پوشان برای حضور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

غزنی؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم در ولسوالی مقر آغاز شد

رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در ولسوالی مقر آغاز شد.

در نخستین بازی این رقابت ها تیم شهاب به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

هرات؛ برگزاری مسابقات کشتی محلی با حضور ۱۰۰ پهلوان در ولسوالی پشتون زرغون

مسابقات کشی محلی با اشتراک ۱۰۰ پهلوان از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در ولسوالی پشتون زرغون برگزار شد.

در این رقابت ها پهلوانان در رده‌های سنی و. . .

BACK TO NEWS