صعود کوهنوردان پامیر به بلند ترین قله بام هرات در این ولایت

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۵:۱۴
صعود کوهنوردان پامیر به بلند ترین قله بام هرات در این ولایت

تیم ۱۲ نقره کوهنوردی پامير به سرپرستی نجیب‌الله صدیقی از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، موفق به صعود ارتفاعات کوه‌های بام هرات در ولسوالی کروخ این ولایت شد.

در این برنامه تیم پامیر فاصله ۳۶۰۰ متری را، به هدف ترغیب جوانان بهکوهنوردی، ترویج فرهنگ کوهنوردی و طبیعت‌گردی، در مدت دو روز برگزار کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۶
Background image

بادغیس؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۶ تیم در ولسوالی بالامرغاب

رقابت های فوتسال با اشتراک ۶ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، در ولسوالی بالامرغاب به پایان رسید.

این رقابت ها که به شکل لیگ. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۴
Background image

دایکندی؛ آغاز رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم در مرکز

رقابت های فوتبال با اشتراک ۸ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در منطقه میش علیا آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم یاران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۱
Background image

لیگ دوستی فوتبال ولسوالی چشت شریف ولایت هرات با حضور ۱۲ تیم به کار خود پایان داد

رقابت‌های لیگ دوستی فوتبال به ابتکار آمریت ورزشی ولسوالی چشت شریف و با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات میان دوازده تیم که از یک ماه به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم جوانان. . .

BACK TO NEWS