برگزاری مسابقات مبارزات آزاد در هرات

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۸/۲۹ - ۱۲:۱۹
برگزاری مسابقات مبارزات آزاد در هرات

برگزاری مسابقات مبارزات آزاد در هرات

جمعه، ۲۸ عقرب

چهارمین دور مسابقات مبارزات آزاد سازمان اولتیمکس تحت عنوان فتح امارت، روز گذشته در جمنازیوم میرویس صادق برگزار شد.

در این مسابقات، ۳۵ ورزشکار در ۱۷ روند با هم مبارزه نمودند که در نتیجه عبدالهادی نوری کمربند این دور از مسابقات را با شکست حریف پاکستانی اش، از آن خود نمود.

این مسابقات با حضور محمد حنیف سلطانی سرپرست ریاست تربیت بدنی و ورزش، مولوی نعیم الحق حقانی رئیس اطلاعات و فرهنگ، ملا شرف الدین مخلص شاروال هرات و جمعی از استادان و ورزشکاران برگزار شد.

بر بنیاد معلومات ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات در این مسابقات حدود ۲۰ ورزشکار از کشور پاکستان نیز دعوت شده بودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۳
Background image

خوست؛ میان ۱۰۰ ورزشکار مسابقات انتخابی پرورش اندام و فیتنس برگزار شد

مسابقات انتخابی پرورش اندام و فیتنس میان ۱۰۰ ورزشکار، از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت خوست، در منطقه ۱۲۰۰ فامیلی مربوط به مرکز این ولایت برگزار شد.

در پایان این رقابت‌ها، ۳۰. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۴۹
Background image

خوست؛ مسابقات فوتبال میان ۴۰ تیم در شهر متون مرکز این ولایت آغاز شد

مسابقات فوتبال تحت نام جام صلح جمال میان ۴۰ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت خوست، در منطقه لکڼو مربوط به مرکز متون آغاز شد.

این رقابت‌ها که به مدت دو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۴۵
Background image

پکتیکا؛ در ولسوالی ارگون مسابقات کرکت تیپ‌بال میان ۱۲ تیم آغاز شد

مسابقات کرکت تیپ‌بال میان ۱۲ تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون کرکت تیپ‌بال آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیکا، در قریه سرخت ولسوالی ارگون آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت‌ها، تیم‌های. . .

BACK TO NEWS