سمینار آموزشی تخصصی تکواندو با حضور ۲۰ تن از استادان در مرکز ولایت هرات برگزار گردید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۳ - ۱۰:۵۹
سمینار آموزشی تخصصی تکواندو با حضور ۲۰ تن از استادان در مرکز ولایت هرات برگزار گردید

سمینار آموزشی تخصصی تکواندو آی‌تی‌اف از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات و با حضور بیست تن از استادان کلب‌های ورزشی به شکل عملی و نظری برای مدت یک روز در مرکز این ولایت دایر گردید.

آموزش این دوره را استاد صفی‌الله صفی رئیس فدراسیون تکواندوی ولایت هرات بر عهده داشت و مباحث مربوط به مبارزه یک‌مرحله‌ای، مبارزه دومرحله‌ای و مبارزه سه‌مرحله‌ای را به‌صورت عملی و نظری برای شرکت‌کنندگان تشریح و آموزش داد.

در این برنامه، شیوه‌های صحیح اجرای فنون، اصول فاصله‌گیری، زمان‌بندی، دفاع و حمله، هماهنگی حرکات و کنترل تکنیک‌ها مورد بررسی قرار گرفت و شرکت‌کنندگان با تازه‌ترین روش‌های آموزشی این بخش از تی‌کواندو آی‌تی‌اف آشنا شدند.

هدف از برگزاری این برنامه آموزشی ارتقای دانش فنی استادان و مربیان، بر اساس برنامه سالانه فدراسیون تی‌کواندو آی‌تی‌اف ولایت هرات و با همکاری ریاست تربیت بدنی، ورزش و المپیک ولایت هرات برگزار شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۱:۲
Background image

سرپل؛ آغاز رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم مکاتب در مرکز

رقابت های فوتبال زیر نام جام اتحاد و همدلی با اشتراک ۱۶ تیم مکاتب از سوی مدیریت توسعه ورزش در مکاتب، مدارس و پوهنتون های آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در مرکز شهر این ولایت آغاز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۰:۵۸
Background image

سرپل؛ برگزاری رقابت‌های والیبال با اشتراک ۱۰ تیم در مرکز

رقابت‌های والیبال با اشتراک ۱۰ تیم‌ از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در مرکز شهر این ولايت برگزار شد.

در دیدار پایانی این رقابت‌ها تیم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۰:۲۸
Background image

برگزاری مسابقات کشتی محلی در هرات

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۱۰۰ تن از سوی مدیریت ورزش های ملی و محلی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در مرکز شهر این ولایت برگزار شد.

در این رقابت ها پهلوانان در وزن های ۵۷ و ۶۳. . .

BACK TO NEWS