راه اندازی رقابتهای جودو میان ۵۰ جودو کار در جوزجان

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۳۱ - ۱۳:۳۷
راه اندازی رقابتهای جودو میان ۵۰ جودو کار در جوزجان

فدراسیون جودو در همکاری با آمریت ورزشی ولایت جوزجان رقابت های جودو را میان ۵۰ ورزشکار در ولسوالی قوش تپه راه اندازی نموده بود.

به گفته مسوولان در ولایت جوزجان در این رقابت ورزشکاران در کتگوری سنی جوانان و بزرگسالان و در اوزان مختلف اشتراک نموده بودند و به مدت یک روز باهم به رقابت پرداختند.

هدف از راه اندازی این مسابقات تشویق جوانان به ورزش و همچنان رشد ورزش جودو میان جوانان بوده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۳:۵۷
Background image

دایکندی؛ مسابقات فوتبال با اشتراک شانزده تیم در ولسوالی کجران آغاز گردید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام خزانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان شانزده تیم از مربوطات مختلف ولسوالی کجران برای مدت سه هفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۱:۳۹
Background image

بغلان؛ مسابقات فوتسال با اشتراک هشت تیم با قهرمانی تیم صحت عامه به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام نخبگان از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت بغلان با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان هشت تیم از مربوطات مختلف ولسوالی دولتیار که از یک هفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۱:۳۷
Background image

غور؛ مسابقات فوتبال با اشتراک دوازده تیم با قهرمانی تیم ستاره به پایان رسید

رقابت‌های فوتبال تحت عنوان جام خزانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور میان دوازده تیم از مربوطات مختلف ولسوالی دولتیار که از یک ماه به اینسو. . .

BACK TO NEWS