کابل؛ روز دوم مرحله یک چهارم نهایی فصل ششم لیگ برتر بزکشی و نیزه زنی کشور با برتری تیم های سرپل، جوانان فاریاب و تیم یما پطرول به پایان رسید

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۲ - ۹:۳۶
کابل؛ روز دوم مرحله یک چهارم نهایی فصل ششم لیگ برتر بزکشی و نیزه زنی کشور با برتری تیم های سرپل، جوانان فاریاب و تیم یما پطرول به پایان رسید

در روز دوم مرحله یک چهارم نهایی فصل ششم لیگ برتر بزکشی و نیزه زنی کشور سه دیدار پیگیری شد، که بازی نخست امروز میان تیم های سرپل و بدخشان، بازی دوم میان تیم های جوانان فاریاب و کندز و بازی سوم میان تیم های یما پطرول و تیم بغلان صورت گرفت، که در نتیجه تیم های سرپل، جوانان فاریاب و یما پطرول به برتری رسیدند.

در بازی نخست امروز که میان تیم های ولایت سرپل و تیم بدخشان صورت گرفت، این دیدار با نتیجه ۱_۲ به پیروزی تیم ولایت سرپل انجامید.

بازی دوم با رویا روی تیم های ولایت فاریاب و تیم ولایت کندز صورت گرفت، که در نهایت تیم ولایت فاریاب با تفاوت ۱_۳ امتیاز تیم حریف را شکست داده و به پیروزی رسید.

هم‌چنان، بازی سوم امروز میان تیم های یما پطرول و تیم ولایت بغلان صورت گرفت، که در نتیجه تیم یما پطرول با تفاوت ۰_۱۱ امتیاز به برتری دست یافته و پیروزی را از آن خود نمود.

روز دوم مرحله یک چهارم نهایی این پیکارها با حضور داشت مولوی احمد الله وثیق رئیس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، انجنیر نظر محمد مطمئن رئیس پیشین اداره ورزش کشور، قاری حیات الله رحمانی مشاور ورزشی در این ریاست، مسئولین کمیته فنی و مسلکی مسابقات فصل ششم این رقابت‌ها، رهبری فدراسیون ملی بزکشی، نیزه زنی و بازی های محلی و عنعنوی و شماری زیادی از علاقه‌مندان این رشته صورت گرفت.

فصل ششم لیگ برتر بزکشی و نیزه زنی کشور از طرف فدراسیون ملی این رشته با حمایت ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور میان یازده تیم از ولایت های مختلف کشور، که از مدت پنج روز به اینسو به میزبانی شهر کابل ادامه دارد، قرار است به تاریخ ۲۶ قوس سال روان به پایان برسد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۲۰:۲۵
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی!


دعوت‌نامه مطبوعاتی!

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۹:۵۲
Background image

مسابقات خزانی بزکشی در ولسوالی خنجان ولایت بغلان برگزار گردید

رقابت‌های خزانی بزکشی از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بغلان، به مدت دو روز در مرکز ولسوالی خنجان برگزار شد.

در این پیکار‌ها حدود ۸۰ تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۹:۵۰
Background image

تیم عقابان قهرمان مسابقات فوتبال زیر ۱۴ سال ولایت سمنگان شد

رقابت‌های فوتبال رده سنی زیر ۱۴ سال از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سمنگان و با اشتراک ۱۶ تیم پس از یک ماه رقابت، با قهرمانی تیم عقابان به. . .

BACK TO NEWS