بامیان؛ مسابقات آب بازی با اشتراک ۱۵ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

org2_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۱ - ۹:۴۸
بامیان؛ مسابقات آب بازی با اشتراک ۱۵ ورزشکار در مرکز برگزار گردید

رقابت های آب بازی از طرف حوض آب بازی اطلس با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان میان ۱۵ ورزشکار در کتگوری های سنی نونهالان برای مدت یک روز در مرکز این ولایت راه اندازی گردید.

که در انجام این پیکار ها از میان ورزشکاران اشتراک کننده رامین مقام اول، مصطفی مقام دوم و حسن جان مقام سوم را به خود اختصاص دادند.

هدف از برگزاری این رقابت ها رشد و توسعه رشته ورزشی آب بازی میان ورزشکاران عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۲۸
Background image

رقابت‌های دست کشتی میان ۱۵ تن در ولسوالی اشترلی دایکندی برگزار شد

رقابت‌های دست کشتی میان ۱۵ تن از سوی مدیریت بازی‌های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایمندی، در منطقه‌ای ده‌عروس اشترلی برگزار شد.

سرانجام از میان اشتراک کنندگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۰
Background image

غزنی؛ رقابت‌های والیبال میان ۱۲ تیم‌ در ولسوالی گیلان پایان یافت

رقابت‌های والیبال میان ۱۲ تیم‌ از سوی نمایندگی فدراسیون ملی والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در قریه غوندی ولسوالی گیلان پایان یافت.

بازی فینال بین تیم والیبال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۹:۵۱
Background image

آغاز رقابت‌های لیگ برتر فوتبال میان هشت تیم در بادغیس

رقابت‌های لیگ برتر فوتبال میان هشت تیم از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، در مرکز شهر قلعه نو آغاز شد.

در نخستین دیدار این رقابت ها تیم. . .

BACK TO NEWS