برگزاری رقابت‌های کیک‌جیتسو میان ۳۲ تن در ولسوالی شاجوی زابل

org_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۹:۲۶
برگزاری رقابت‌های کیک‌جیتسو میان ۳۲ تن در ولسوالی شاجوی زابل

رقابت‌های کیک‌جیتسو میان سه کلب با اشتراک ۳۲ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون کیک‌جیتسو در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در ولسوالی شاجوی برگزار شد.

این رقابت ها در کتگوری سن‌ی جوانان و بزرگسالان برگزار شد که در نتیجه؛ کلب استاد عبدالقیوم مقام اول، کلب استاد علاوالدین دوم و کلب استاد باچا مقام سوم شد.

این رقابت ها به هدف اتحاد جوانان برگزار شد که دو روز ادامه داشت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۴:۱
Background image

کندز؛ رقابت‌های کورش میان ۸۰ پهلوان در ولسوالی خان آباد برگزار شد

رقابت‌های آزاد کورش میان ۸۰ پهلوان از سه ولایت، از سوی نمایندگی فدراسیون کورش در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در ولسوالی خان آباد این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۳:۵۸
Background image

نورستان؛ رقابت‌های هاکی میان شش تیم در شهر پارون پایان یافت

رقابت های هاکی میان شش تیم یتیم خانه مرکزی نورستان، از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت، در مرکز شهر پارون پایان یافت.

در دیدار نهایی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۲:۵۴
Background image

پروان؛ رقابت های ریسمان کشی با اشتراک ۲۰ تن در ولسوالی جبل‌السراج برگزار شد

رقابت های ریسمان کشی میان دو تیم با اشتراک ۲۰ تن، از سوی مدیریت بازی‌های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی جبل‌السراج برگزار شد.

در این رقابت ها. . .

BACK TO NEWS