دایکندی؛ مسابقات والیبال با اشتراک شش تیم با قهرمانی تیم یاران مهدی به پایان رسید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۷ - ۲۱:۴۳
دایکندی؛ مسابقات والیبال با اشتراک شش تیم با قهرمانی تیم یاران مهدی به پایان رسید

رقابت‌های والیبال بمناسبت عید سعید فطر از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی میان شش تیم که از یک هفته به اینسو در ولسوالی خدیر این ولایت ادامه داشت، با قهرمانی تیم یاران مهدی خاتمه یافت.

دیدار نهایی این پیکارها با رویا رویی تیم های یاران مهدی و تیم منتخب خدیر صورت گرفت، که در نتیجه تیم یاران مهدی با تفاوت ۱_۳ میدان تیم حریف را شکست داده و قهرمانی را از آن خود نمود، که به همین ترتیب تیم منتخب خدیر به مقام نائب قهرمانی دست یافت.

هدف از برگزاری این مسابقات گرامی داشت از ماه مبارک رمضان و تحلیل از عید سعید فطر و ایجاد وحدت و همدلی میان ورزشکاران عنوان گردیده است، که در پایان برای تیم های قهرمان و ورزشکاران برتر تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۴:۴۸
Background image

حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی اداره ورزش کشور با تیم مدرسین و اساتید کوهنوردی از کشور ایران دیدار نمود

حافظ احمدجان زدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با تیم مدرسین و اساتید کوهنوردی جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد و از حضور آنان در افغانستان به‌منظور آموزش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۴:۴۶
Background image

مسابقات فوتسال میان دوازده تیم در ولسوالی حصه دوم ولایت کاپیسا به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت کاپیسا با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان دوازده تیم به شکل دو گروپ که از یک ماه به اینسو در ولسوالی حصه دوم ادامه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۴:۴۳
Background image

مسابقات حذفی سنوکر میان ۴۰ بازیکن در ولسوالی اندخوی ولایت فاریاب به پایان رسید

رقابت‌های سنوکر تحت عنوان جام حذفی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت فاریاب میان چهل بازیکن که از یک هفته به اینسو در ولسوالی اندخوی ادامه داشت،. . .

BACK TO NEWS