لوگر؛ پایان رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۲ تیم در پل‌علم

org2_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۵:۳۷
لوگر؛ پایان رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۲ تیم در پل‌علم

رقابت های تیپ بال کرکت با اشتراک ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدارسیون این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در مرکز شهر پل‌علم به پایان رسید.

در فینال این رقابت ها تیم خپلواک اتلان در ۱۲ اور با از دست دادن ۵ ویکت خود ۱۳۶ دوش هدف تعیین کرد و در مقابل تیم رامخیل با از دست دادن تمام بازیکنان خود ۱۱۰ دوش کرد و به تفاوت ۲۵ دوش بازی را واگذار کرد.

این رقابت ها به هدف رشد کرکت و تشویق جوانان، در مدت ۲۰ روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱
Background image

پیروزی علی سجاد همراز در نخستین مبارزه‌اش در بازی‌های پاراآسیایی

علی سجاد همراز، ورزشکار پاراتکواندوی افغانستان، در نخستین مبارزه خود در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی، حریف باتجربه و عنوان‌دار خود از کشور میانمار را در دو راند متوالی و با اختلاف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۴:۵۹
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۲۰ پهلوان در ولسوالی بگرام

رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۲۰ پهلوان از ولایات پنجشیر، کاپیسا و پروان از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی بگرام برگزار شد.

. . .
دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۴:۵۶
Background image

تخار؛ پایان رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۶۰ چاپنداز در شهر تالقان

رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در شهر تالقان به پایان رسید.

در این رقابت‌ها پهلوان سمیع، پهلوان ذکر،. . .

BACK TO NEWS