مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در ولسوالی کوهستان راغ ولایت بدخشان به پایان رسید

org_admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۹ - ۲۰:۴۴
مسابقات پهلوانی کورش با اشتراک ۱۵۰ ورزشکار در ولسوالی کوهستان راغ ولایت بدخشان به پایان رسید

رقابت‌های پهلوانی کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بدخشان و با اشتراک ۱۵۰ ورزشکاران از مرکز و ولسوالی‌های این ولایت که از مدت سه روز به اینسو در ولسوالی کوهستان راغ این ولایت ادامه داشت، خاتمه یافت.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ورزشکاران ولسوالی کوهستان با بیشترین امتیاز مقام اول، ورزشکاران ولسوالی راغستان مقام دوم و ورزشکاران ولسوالی یاوان مقام سوم را از آن خود نمودند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش‌های محلی و عنعنوی و هم‌چنان ایجاد فرهنگ ورزش در میان جوانان عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱
Background image

پیروزی علی سجاد همراز در نخستین مبارزه‌اش در بازی‌های پاراآسیایی

علی سجاد همراز، ورزشکار پاراتکواندوی افغانستان، در نخستین مبارزه خود در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی، حریف باتجربه و عنوان‌دار خود از کشور میانمار را در دو راند متوالی و با اختلاف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۴:۵۹
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۲۰ پهلوان در ولسوالی بگرام

رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۲۰ پهلوان از ولایات پنجشیر، کاپیسا و پروان از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی بگرام برگزار شد.

. . .
دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۴:۵۶
Background image

تخار؛ پایان رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۶۰ چاپنداز در شهر تالقان

رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در شهر تالقان به پایان رسید.

در این رقابت‌ها پهلوان سمیع، پهلوان ذکر،. . .

BACK TO NEWS