مسابقات کورش با اشتراک ١٠٠ ورزشکار در ولسوالی شورتپه ولایت بلخ برگزار گردید

org2_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۰:۵۰
مسابقات کورش با اشتراک ١٠٠ ورزشکار در ولسوالی شورتپه ولایت بلخ برگزار گردید

رقابت‌های کورش از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان ١٠٠ ورزشکار از مربوطات مرکز و قریه جات ولسوالی شورتپه برای مدت یک شب دایر گردید.

در انجام این پیکارها از میان ورزشکاران اشتراک کننده ۱۵ جوره مساوی و ۳۵ تن آنها با شکست دادن حریفان خود به مقام های قهرمانی دست یافته و حایز مقام های اول گردیدند.

هدف از برگزاری این مسابقات رشد و توسعه ورزش‌های محلی و عنعنوی میان ورزشکاران و ایجاد تفریح سالم میان جوانان این ولسوالی عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۳۲
Background image

آغاز چهاردهمین دور مسابقات آزاد تکواندو نونهالان با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار

چهاردهمین دور رقابت‌های آزاد تکواندو از سوی فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور در رده سنی نونهالان، با اشتراک ۱۰۰ ورزشکار از ولایت‌های کابل، غزنی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۳۰
Background image

بادغیس؛ پایان رقابت های فوتبال با اشتراک ۸شت تیم در مرکز

رقابت های لیگ فوتبال با اشتراک هشت تیم ولسوالی های این ولایت از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، در مرکز شهر قلعه نو به پایان رسید.

این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۲۹
Background image

غزنی؛ آغاز رقابت‌های فوتسال با اشتراک ٦٢ تیم در مرکز

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ٦٢ تیم زير نام جام بی غزنی از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولايت غزنی، در جمنازیوم ثقافت اسلامی شهر این ولایت آغاز شد.

د. . .

BACK TO NEWS