هلمند؛ رقابت های پهلوانی با اشتراک ۱۰۰ تن در موسی قلعه به پایان رسید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۳۵
هلمند؛ رقابت های پهلوانی با اشتراک ۱۰۰ تن در موسی قلعه به پایان رسید

رقابت های پهلوانی با اشتراک ۱۰۰ تن از ولایات بادغیس و هلمند از سوی آمریت ورزشی ولایت بادغیس و به همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، با حضور آمرین ورزشی هر دو ولایت و تماشاچیان زیاد، در ولسوالی موسی قلعه برگزار شد.

در این رقابت ها پهلوانان ولایت بادغیس با ۳۲ امتیاز مقام اول و بازیکنان هلمند با کسب ۱۸ امتیاز مقام دوم را از آن خود کردند.

این رقابت ها به هدف تحکیم روابط ورزشکاران و رشد پهلوانی، به مدت دو روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۹
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های کشتی محلی با اشتراک۶۰ تن در ولسوالی در قد

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۶۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی در قد برگزار شد.

در این رقابت ها ۳۰ تن با شکست دادن حریفان خود دست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۶
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های رسیمان کشی با اشتراک۱۸ تن در شهر تالقان

رقابت های میان سه تیم با اشتراک ۱۸ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها تیم محمد اسماعیل مقام اول و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۰:۴
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های پرتاب سنگ با اشتراک ۴۰ تن در شهر تالقان

رقابت های پرتاب سنگ با اشتراک ۴۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان برگزار شد.

در این رقابت ها محمد نظر،وحید الله و احسان الله. . .

BACK TO NEWS