پایان رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۲ تیم در هلمند

org_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۱۷:۴۹
پایان رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۲ تیم در هلمند

رقابت‌های تیپ‌بال کرکت میان ۱۲ تیم که از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت هلمند، در ساحه بولان از مربوطات مرکز این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم فیضی به پایان رسید.

در پایان این رقابت‌ها تیم فیضی از هدف ۱۷۷ دوشی خود دفاع کرد و با تفاوت یک دوش تیم کلیوال را شکست داد و قهرمانی را از آن خود کرد.

این رقابت‌ها به‌مدت یک ماه، به‌هدف فراهم شدن زمینه مصروفیت سالم برای جوانان برگزار شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۲:۴۹
Background image

امضای قرارداد رسمی میان فدراسیون ملی فوتبال افغانستان و سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشور

فدراسیون ملی فوتبال افغانستان با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، قرارداد رسمی همکاری را با خوزه آنتونیو نوگیرا، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشور از کشور برازیل، به. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۰:۰
Background image

مسابقات والیبال میان شش تیم در ولسوالی سرخ پارسای ولایت پروان به پایان رسید

رقابت‌های والیبال تحت عنوان جام رمضانی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان میان ۶ تیم که از یک هفته به اینسو ادامه داشت، با قهرمانی تیم داکتر. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۲/۱ - ۱۳:۶
Background image

غزنی؛ افتتاح مجتمع ورزشی با هزینه دو و نیم میلیون دالر امریکایی در مرکز

مجتمع ورزشی با هزینه دو و نیم میلیون دالر امریکایی از سوی مرتضی یک تن سرمایه گذار این ولایت، در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، در مرکز شهر غزنی افتتاح و آغاز به کار کرد.

. . .

BACK TO NEWS