کندز؛ رقابت‌های کورش میان ۵۸ ورزشکار در ولسوالی علی‌آباد برگزار شد

org_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ - ۱۱:۱۳
کندز؛ رقابت‌های کورش میان ۵۸ ورزشکار در ولسوالی علی‌آباد برگزار شد

رقابت‌های کورش میان ۵۸ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کورش و کمیته ورزشی ولسوالی علی‌آباد در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کندز، در قریه سید احمد ولسوالی علی‌آباد برگزار شد.

در این رقابت ها ۲۹ تن حریفان خود را شکست دادند و جوایز را به دست آوردند.

این رقابت‌ها به‌ هدف رشد و تقویت بازی‌های ملی، محلی و تفریح سالم به باشندگان این ولسوالی، به مدت یک روز برگزار شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۹
Background image

مسابقات انتخابی آب‌بازی زون مرکز با اشتراک ۶۰ ورزشکار در کابل آغاز شد

رقابت‌های انتخابی آب‌بازی زون مرکز با اشتراک ۶۰ ورزشکار از شش ولایت کشور، از سوی فدراسیون ملی ورزش‌های آبی و با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت کابل، در چهار سبک و برای یک روز در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۶
Background image

لوگر؛ آغاز رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی برکی برک

رقابت های فوتبال زیر نام جام ش.هید فات.ح کاروان با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت لوگر، در ولسوالی برکی برک آغاز شد.

در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۷:۴۳
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت های فوتسال با حضور ۴ تیم در ولسوالی جبل السراج

رقابت های فوتسال با حضور ۴ تیم از سوی مدیریت ورزشی ولسوالی جبل السراج در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی جبل السراج برگزار شد.

در فینال این رقابت ها تیم اتحاد. . .

BACK TO NEWS