زابل؛ رقابت‌های دوش در ولسوالی شاجوی برگزار شد

org_admin
جمعه ۱۴۰۵/۱/۲۸ - ۱۰:۴۳
زابل؛ رقابت‌های دوش در ولسوالی شاجوی برگزار شد

رقابت‌های یک روزه دوش میان ۱۵ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون اتلتیک در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت زابل، در ولسوالی شاجوی این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها در فاصله ۱۸ کیلومتری برگزار شد و در پایان؛ روزی محمد، سمیع‌الله و عبیدالله به ترتیب مقام‌های اول، دوم و سوم را از آن خود کردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۳:۱۲
Background image

برگزاری سمینار داوری کشتینگری برای ۲۵ داور در کابل

در آستانه برگزاری جشنواره بین‌المللی کشتی سنتی، سمینار آموزشی داوری کشتینگری برای ۲۵ داور این رشته، از سوی فدراسیون ملی کورش، سامبو و وکشتی رستمی در صالون کنفرانس کمیته ملی المپیک در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۶
Background image

کاپیسا؛ تورنمنت فوتبال ولسوالی نجراب با قهرمانی تیم عقابان نجراب به پایان رسید

این تورنمنت که به هدف رشد ورزش و تشویق جوانان به ورزش بین ۱۲ تیم به شکل گروهی از سوی مسولین فوتبال ولسوالی نجراب به همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا در میدان ورزشی دره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۰:۴۵
Background image

بادغیس؛ افتتاح تورنمنت بهاری فوتسال میان ۱۲ تیم در ولسوالی قادس

تورنمنت بهاری فوتسال در ولسوالی قادس از سوی کمیته فوتسال نمایندگی فدراسیون فوتبال، با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، در جمنازیوم فرهنگی طلوع قادس میان افتتاح شد.

این. . .

BACK TO NEWS