مسابقات دوستانه کورش با اشتراک بیش از ۳۰ جوره در مرکز ولایت سرپل برگزار شد

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۹:۳۱
مسابقات دوستانه کورش با اشتراک بیش از ۳۰ جوره در مرکز ولایت سرپل برگزار شد

رقابت‌های دوستانه کورش از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل با اشتراک بیش از ۳۰ جوره از پهلوان از کتگوری‌های سنی نونهالان، نوجوانان و بزرگسالان، در چمن شهرنو این ولایت برگزار شد.

در این رقابت‌ها پهلوانان در وزن‌های مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان، ۳۰ ورزشکار پیروز و ۳۰ ورزشکار دیگر مغلوب حریفان شان شدند.

هدف از برگزاری این رقابت‌ها، رشد و توسعه ورزش کورش، حمایت از استعدادهای جوان و رشد ورزش‌های کهن و عنعنوی کشور عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۹:۱
Background image

پنجمین دور لیگ برتر والیبال افغانستان با اشتراک ۱۰ تیم در کابل افتتاح شد

دور پنجم لیگ برتر والیبال کشور، از سوی فدراسیون ملی این رشته و با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور، با اشتراک ۱۰ تیم برتر در شهر کابل آغاز شد. این رقابت‌ها در قالب دو. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۴:۵۴
Background image

نیمروز؛ پایان رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی دلارام

رقابت‌های فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت نیمروز، در ولسوالی دلارام به پایان رسید.

در فینال این رقابت‌ها تیم جوانان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۴:۴۴
Background image

مسابقات فوتبال با اشتراک ۱۶ تیم در ولسوالی گیلان ولایت غزنی آغاز شد

رقابت‌های فوتبال از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی با اشتراک ۱۶ تیم به‌مدت یک ماه در بازار جنده، مرکز ولسوالی گیلان این ولایت آغاز شد.

در. . .

BACK TO NEWS