غور؛ چرخ فامیلها قهرمان رقابت فوتسال زیر ۱۸ سال این ولایت شد

رقابتهای فوتسال زیر ۱۸ سال ولایت غور میان هشت تیم در هماهنگی با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور و فدراسیون فوتبال این ولایت در جمنازیم ورزشی هریرود مرکز شهر فیروز کوه ولایت غور با قهرمانی تیم فوتسال چرخ فامیلها پایان یافت.
در این رقابتها تیمهای (چرخ فامیلها، انستیتیوت زراعت، پیروزی، میوند، اتحاد جوانان، شاهین کاسی، شاروالی و یعقوبیان) از ۹ روز به این سو با هم رقابت کردند.
در دیدار نهایی این رقابتها تیمهای چرخفامیلها و انستیتیوت زراعت در برابر هم قرار گرفتند، که در نتیجه تیم چرخ فامیلها با تفاوت ۳-۵ قهرمان این رقابتها شد و تیمهای انستیتیوت زراعت و پیروزی به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
در همین حال فریدون فرزاد از تیم پبروزی با به ثمر رساندن ۱۵ گول لقب آقای گول، فدامحمد دلیر از تیم چرخ فامیلها بهترین بازیکن و عزت الله از تیم چرخ فامیلها عنوان بهترین دروازهبان این رقابتها را کسب کردند.
هدف از برگزاری این رقابتها رشد ورزش، استعداد یابی، اخوت و برادری میان ورزشکاران و مردم ولایت غور عنوان شده است.
در پایان برای تیمهای اول الی سوم و بهترین بازیکنان لیگ کاپ، مدال و لباسهای ورزشی اهداء شد.