کابل؛ سومین دور سمینار آموزش فنی و مربیگری آشی هارا کاراته با اشتراک ۵۰ ورزشکار و مربی برگزار گردید

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۹:۳۹
کابل؛ سومین دور سمینار آموزش فنی و مربیگری آشی هارا کاراته با اشتراک ۵۰ ورزشکار و مربی برگزار گردید

سومین دور سمینار اموزشی فنی و مربیگری آشی هارا کاراته از طرف فدراسیون ملی این رشته با همکاری ریاست عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور و با اشتراک ۵۰ ورزشکار و مربی از تیم ملی این رشته برای مدت یک روز دایر گردید.

در این سمینار ورزشکاران و مربیان اشتراک کننده آموزش‌های فنی، مفاهیم اصلاحی و اصول مربیگری ورزش در اسلام را توسط داد محمد بریال عطایی رئیس دعوت و ارشاد اداره ورزش کشور و مسئولان آمریت آموزش‌های اداره ورزش کشور فرا گرفتند.

هدف از برگزاری این سمینار آشنایی بیشتر ورزشکاران و مربیان به ورزش در اسلام و قوانین آنها عنوان گردیده است، که در پایان برای ورزشکاران تصدیق نامه نیز اهداء گردید.

تازه خبرونه

جمعه ۱۴۰۴/۱۰/۲۶ - ۱۰:۲۱
Background image

ننګرهار؛ خوږیاڼو ولسوالۍ کې د ٢٠ ورزشکارانو ترمنځ د تکواندو سیالۍ وشوې

د ننګرهار ولایت د بدني روزنې او ورزش ریاست له لوري دیاد ولایت په خوږیاڼو ولسوالۍ کې د ٢٠ ورزشکارانو ترمنځ د تکواندو سیالۍ وشوې.

دا سیالۍ د نویو ځوانانو، ځوانانو او لویانو ورزشکارانو په. . .

BACK TO NEWS