آغاز رقابت های رزمی در سبک اوسپورت میان ۳۸۰ تن در کابل

org2_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۲۳:۳۹
آغاز رقابت های رزمی در سبک اوسپورت میان ۳۸۰ تن در کابل

دوازدهمین دور رقابت های رزمی در سبک اوسپورت میان ۳۸۰ تن به شکل تک فایت از سوی فدراسیون ملی ورزش های رزمی در همکاری با ریاست عمومی المپیک تربیت بدنی و ورزش کشور، در جمنازیوم ورزشی ۵۰۰ نفری این ریاست آغاز شد.

در مراسم افتتاحیه این‌ رقابت ها حافظ احمد جان زدران معاون فنی و مسلکی ریاست عمومی المپیک تربیت بدنی و ورزش کشور، قاری حیات الله رحمانی مشاور ارشد این ریاست، مولوی عتیق الله خالد رییس ورزشی ریاست کابل، رهبری فدراسیون ورزش های رزمی و حامیان زیاد این رشته اشتراک داشتند.

در این‌ مراسم حافظ احمد جان زدران گفت که فدراسیون ورزش ها رزمی یک فدراسیون فعال اداره ورزش کشور است و در دست اورد های اداره ورزش سهم فعال دارد. همچنان آقای زدران به ورزشکاران افزود؛ امروز شما به سطحه یک زون مسابقات می کنید سبا به سطحه ولایتی و ملی به میدان ها میروید. شما را دعا می کنم که در میدان ها خود پیروز و موفق باشید.

در این رقابت ها ورزشکاران از ۳۰ کلب زون مرکز در کتگوری وزنی مختلف و در کتگوری سن‌ی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با هم رقابت می کنند.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش های رزمی و شناسایی چهره‌های برتر به سطح زون مرکز، به مدت سه روز برگزار می شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۰:۵۶
Background image

قهرمانی تیم ولسوالی ورس در رقابت‌های شش‌جانبه فوتسال بامیان

رقابت‌های فوتسال میان شش تیم که یک هفته پیش از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در مرکز این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم ولسوالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۴
Background image

برای تازه ترين خبرهای ورزشی روز صفحه فيسبوک ما را دنبال کنيد!

برای تازه ترين خبرهای ورزشی روز صفحه فيسبوک ما را دنبال کنيد!👇

#لينک👇

https://www.facebook.com/share/18vXZQGuZQ/

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۲۱:۵۰
Background image

دعوت نامه مطبوعاتی!

دعوت نامه مطبوعاتی!

BACK TO NEWS