ادامه بایسکل‌رانی ورزشکار پارالمپیک از کابل تا خوست

org2_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۱۰:۵
ادامه بایسکل‌رانی ورزشکار پارالمپیک از کابل تا خوست

مدثر محمدی ورزشکار پاراسایکلنگ افغانستان برای ثبت یک رکورد ملی، در ادامه سفر رکاب‌زنی خود به‌ولایت‌ها، مسیر کابل-خوست را موفقانه رکاب‌زنی کرد.

این برنامه پس از رکاب‌زنی مسیرهای کابل–غزنی و کابل–کاپیسا ادامه یافته و قرار است در مسیر ولایت‌های گردیز و لوگر نیز دنبال شود.

مدثر محمدی با اجرای این چالش، در مجموع ۴۶۹ کیلومتر را رکاب‌زنی می‌کند تا پیام امید، اراده و توانمندی ورزشکاران دارای معلولیت را به جامعه برساند.

این برنامه به‌هدف ترویج ورزش پاراسایکلینگ، تشویق جوانان به فعالیت‌های ورزشی و جلب توجه به ظرفیت‌های ورزشکاران پارالمپیکی افغانستان برگزار شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۰
Background image

تخار؛ برگزاری رقابت های والیبال با اشتراک چهار تیم در ولسوالی ینگی قلعه

رقابت‌های والیبال با اشتراک چهار تیم از سوی نمایندگی فدراسیون والیبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در ولسوالی ینگی قلعه ‌برگزار شد.

در فینال این رقابت‌ها تیم کند. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۱:۵۵
Background image

مسابقات والیبال میان چهارده تیم در مرکز ولایت غزنی به پایان رسید

رقابت‌های والیبال تحت نام جام زیر سن ۲۲ سال از سویی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۱۴ تیم از مرکز و ولسوالی‌های این ولایت که از مدت ۱۵ روز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۱:۵۱
Background image

هرات؛ آغاز جام اتحاد و همدلی فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم و جام حذفی فوتبال با حضور ۸ تیم در ولسوالی کشک رباط‌سنگی

جام اتحاد و همدلی فوتسال با اشتراک ۱۰ تیم و جام حذفی فوتبال با حضور هشت تیم، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت هرات، در ولسوالی کشک رباط‌‌‌. . .

BACK TO NEWS