ارزگان؛ مسابقات والیبال میان ۱۸ تیم در ولسوالی خاص ارزگان پایان یافت

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۹:۴۴
ارزگان؛ مسابقات والیبال میان ۱۸ تیم در ولسوالی خاص ارزگان پایان یافت

مسابقات والیبال میان ۱۸ تیم از سوی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت ارزگان در ولسوالی خاص ارزگان این ولایت برگزار شد که در پایان، تیم خوردی الف توانست عنوان قهرمانی را از آن خود کند.

در دیدار نهایی این رقابت‌ها، تیم خوردی الف با نتیجه ۳ بر ۲ میدان، تیم مرکزی الف را شکست داد و قهرمان این مسابقات شد.

این رقابت‌ها به هدف رشد و توسعه ورزش والیبال برگزار شده بود و به مدت ۱۲ روز ادامه داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱
Background image

پیروزی علی سجاد همراز در نخستین مبارزه‌اش در بازی‌های پاراآسیایی

علی سجاد همراز، ورزشکار پاراتکواندوی افغانستان، در نخستین مبارزه خود در پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی، حریف باتجربه و عنوان‌دار خود از کشور میانمار را در دو راند متوالی و با اختلاف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۴:۵۹
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۲۰ پهلوان در ولسوالی بگرام

رقابت‌های پهلوانی با اشتراک ۱۲۰ پهلوان از ولایات پنجشیر، کاپیسا و پروان از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی بگرام برگزار شد.

. . .
دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۴:۵۶
Background image

تخار؛ پایان رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۶۰ چاپنداز در شهر تالقان

رقابت‌های بزکشی با اشتراک ۶۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در شهر تالقان به پایان رسید.

در این رقابت‌ها پهلوان سمیع، پهلوان ذکر،. . .

BACK TO NEWS