اولین دور رقابت های گزینشی کونگ‌فومیان ۱۲۰ تن در غزنی برگزار شد

org_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۶ - ۸:۵۰
اولین دور رقابت های گزینشی کونگ‌فومیان ۱۲۰ تن در غزنی برگزار شد

اولین دور رقابت‌های گزینشی کونگ‌فو در سبک مایانا میان ۱۲۰ تن از سوی نمایندگی فدراسیون ملی کونگ‌فو در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی در مرکز شهر این‌ ولایت برگزار شد.

این رقابت ها در کتگوری وزنی مختلف و در کتگوری سن‌ی ،نوجوان ، جوانان و بزرگسالان بوده که در نتیجه ۲۴ تن آن به تیم منتخب ولایتی راه یافت اند.

هدف از برگزاری این رقابت ها شناسایی چهره‌های برتر به تیم‌ منتخب این ولایت عنواندشده بود که دو روز ادامه داشت.

در پایان از سوی نمایندگی فدراسیون کونگ‌فو این ولایت به ورزشکاران برتر تقدیر نامه ها اهدا شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۱۹
Background image

کابل؛ مولوی احمد الله وثیق رئیس عمومی ورزش کشور با نجیب رحیمی قهرمان پاورلیفتینگ دیدار نمود

مولوی احمدالله وثیق رئیس عمومی المپیک، تربیت بدنی و ورزش کشور با پهلوان نجیب رحیمی قهرمان پاورلیفتینگ کشور دیدار و گفتگو کرد. این دیدار در فضای انگیزه‌بخش به هدف تقویت روحیه‌ی ورزشکاران. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۱۶
Background image

رقابت‌های فوتسال میان شش تیم در بامیان آغاز شد

رقابت‌های فوتسال میان شش تیم ولسوالی های یکاولنگ‌‌نمبر۱ و یکاولنگ‌‌نمبر۲ از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان، در جمنازیوم ورزشی جدید. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۱۵
Background image

غور؛ رقابت‌های لیگ فوتبال ولسوالی دولینه به قهرمانی تیم طوفان به پایان رسید

مسابقات لیگ دسته اول فوتبال ولسوالی دولینه میان ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غور، در ولسوالی دولینه به قهرمانی تیم طوفان به. . .

BACK TO NEWS