اولین دور مسابقات کبدی در هلمند به پایان رسید

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۲۲ - ۸:۳۳
اولین دور مسابقات کبدی در هلمند به پایان رسید

دور اول مسابقات کبدی ولایت هلمند با رقابت ولسوالی های واشر و مارجه پایان یافت.

دیدار پایانی دور اول این مسابقات بین تیم های ولسوالی های واشر و مارجه برگزار شد که در نتیجه تیم ولسوالی مارجه با هفت امیتاز تیم رقیب خود را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد.

لازم به ذکر است مرحله نیمه نهایی این مسابقات امروز و فردا بین تیم های گرمسیر مرکز لشکرگاه ، گرشک و مارجه برگزار می شود.

این مسابقات بین ۸ تیم در باشگاه ورزشی نظری آغاز شده و هدف آن ارتقای مسابقات کبدی و جذب جوانان به این مسابقات می باشد.

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۵/۵/۱۶ - ۹:۴۴
Background image

گلاب‌الدین خپلواک با اکثریت آرا به‌عنوان سرپرست فدراسیون سنوکر و بلیارد تعیین شد

مجمع عمومی فدراسیون سنوکر و بلیارد افغانستان با حضور نمایندگان ولایات، مدال‌آوران، اعضای هیأت رهبری و نمایندگان زون‌های این فدراسیون برگزار شد.

در این نشست، اعضای مجمع عمومی پس از رأی. . .

جمعه ۱۴۰۵/۵/۱۶ - ۹:۳۴
Background image

لوگر؛ تیم واکنش قهرمان رقابت های فوتسال در ولسوالی چرخ شد

رقابت‌های فوتسال میان ۱۵ تیم در ولسوالی چرخ از سوی نمایندگی فدراسیون فوتبال در هماهنگی با امریت تربیت بدنی و ورزش در جمنازیوم صلح برگزار شد.

فاینل این مسابقات میان تیم های واکنش و تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۱:۶
Background image

سرپل؛ پایان رقابت های فوتسال با اشتراک ۱۲ تیم در ولسوالی سوزمه قلعه

رقابت های جام فوتسال هوندا سکلیت با اشتراک ۱۲ تیم از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت سرپل، در ولسوالی سوزمه قلعه به پایان رسید.

در دیدار نهایی. . .

BACK TO NEWS