بادغیس؛ پایان رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۱۲۰ تن در قلعه نو

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۹:۴۴
بادغیس؛ پایان رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۱۲۰ تن در قلعه نو

رقابت های کشتی محلی با اشتراک ۱۲۰ تن از سوی نمانیدگی فدراسیون این رشته درهمکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، در مرکز شهر قلعه نو به پایان رسید.

در این رقابت ها ورزشکاران در کتگوری های ۷۰، ۸۰ و وزن ازاد با هم رقابت کردند که در نتیجه؛ در وزن ۷۰ کیلوگزام صفی الله محمدی، در وزن ۸۰ کیلوگرام محمدگل پیکان و در وزن ازاد م.لا میرویس قهرمانی را از آن خود کرد.

این رقابت ها به هدف رشد ورزش پهلوانی، اتحاد مردم و شناسایی پهلوان سال، در مدت یک ماه برگزار شد و در پایان به قهرمانان جوایز ورزشی داده شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۲۷
Background image

سمینار آشنایی با ورزش والیبال با حضور ۴۰ ورزشکار در مرکز ولایت پروان برگزار گردید

سمینار آشنایی با رشته ورزشی والیبال از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان با اشتراک ۴۰ ورزشکار از ولایت‌های زون مرکز برای مدت دو روز به میزبانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۲:۳
Background image

کاپیسا؛ برگزاری رقابت‌های ریسمان کشی با اشتراک ۴ تیم در ولسوالی حصه دوم کوهستان

رقابت‌های ریسمان کشی با اشتراک ۴ تیم از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت کاپیسا، در ولسوالی حصه دوم کوهستان برگزار شد.

در این رقابت‌ها تیم مل.ا. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۵۴
Background image

پروان؛ برگزاری رقابت‌های غورسی با اشتراک ۲۰ تن در ولسوالی بگرام

رقابت‌های غورسی میان دو تیم با اشتراک ۲۰ تن از سوی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت پروان، در ولسوالی بگرام برگزار شد.

در این رقابت‌ها تیم سیر مقام. . .

BACK TO NEWS