بامیان؛ تیم ۲۱ نفری کوهنوردان کشور برای سومین بار در سلسله کوه های قلعه شاه فولادی صعود نمودند

org2_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۴ - ۹:۲۳
بامیان؛ تیم ۲۱ نفری کوهنوردان کشور برای سومین بار در سلسله کوه های قلعه شاه فولادی صعود نمودند

تیم ۲۱ نفری کوهنوردان ولایت های بامیان، دایکندی، غزنی و کابل از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بامیان برای سومین بار در سلسله کوه های قلعه شاه فولادی در ارتفاع ۵۱۴۰ متری صعود نمودند.

در این سفر ورزشی ۱۴ تن از کوهنوردان به دلیل مشکلات صحی نتوانستند، بیشتر از فاصله ۵۰۰۰۰ متری صعود نمایند، اما در ادامه هفت تن دیگر از کوهنوردان توانستند، ارتفاع ۵۱۴۰ متری را صعود نمایند.

هدف از برگزاری این صعود دوری جوانان از مواد مخدر و بنمایش گذاشتن مناظر طبیعی کشور عنوان گردیده است، که در اخیر از طرف آمریت ورزشی این ولایت برای تمامی کوهنوردان تحایفی نیز اهداء گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۳۳
Background image

پکتیا؛ رقابت‌های والیبال میان هشت تیم در شهر گردیز به پایان رسید

رقابت‌های والیبال میان هشت تیم که از سوی ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیا،، در شهر گردیز مرکز این ولایت برگزار شده بود، با قهرمانی تیم شیرخان به پایان رسید.

در بازی نهایی این رقابت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۹
Background image

مسابقات پهلوانی با اشتراک ۹۰ ورزشکار در ولسوالی قلعه‌زال ولایت کندز برگزار گردید

رقابت‌های پهلوانی در سطح ولایت‌های شمال کشور، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته در ولایت کندز با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش این ولایت و با اشتراک ۹۰ تن از پهلوانان، ولسوالی قلعه‌زال. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۷
Background image

مسابقات نیزه‌زنی میان پانزده تیم در مرکز ولایت غزنی برگزار گردید

رقابت‌های نیزه‌زنی با اشتراک ۶۰ ورزشکار اسپ‌سوار در قالب ۱۵ تیم و ۱۵ سیکشن، از سوی نمایندگی فدراسیون این رشته با هماهنگی آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی، به مدت یک روز در ولسوالی. . .

BACK TO NEWS