برگزاری رقابت‌های سبک کیک‌جیستو در پکتیا

org_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۲۰:۴۱
برگزاری رقابت‌های سبک کیک‌جیستو در پکتیا

رقابت‌های دوستانه سبک کیک‌جیتسو میان ۳۴ ورزشکار از سوی نمایندگی فدراسیون ورزش‌های رزمی در همکاری با ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت پکتیا، در کلب معصوم زوی شهر گردیز مرکز این ولایت برگزار شد.

این رقابت‌ها در کتگوری سنی نوجوانان، جوانان و بزرگ‌سالان برگزار شد و در پایان؛ ۱۷ ورزشکار با شکست‌دادن حریفان‌شان پیروزی را از آن خود کردند.

این رقابت‌ها به‌مدت یک روز، به‌هدف شناسایی ورزشکاران برتر برای رقابت‌های اتتخابی آینده سبک کیک‌جیتسو برگزار شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۵۰
Background image

دایکندی؛ رقابت های دست کشتی با اشتراک ۲۰ تن در ولسوالی شهرستان برگزار شد

رقابت های دست کشتی با اشتراک ۲۰ تن ازسوی نمایندگی مدیریت بازی های ملی و محلی در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت دایکندی، در ولسوالی شهرستان برگزار شد.

در این رقابت ها از میان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۴۵
Background image

بادغیس؛ رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم در ولسوالی قادس پایان یافت

رقابت های فوتبال با اشتراک ۱۰ تیم زیر نام جام برادری از سوی نمایندگی فدراسیون ملی فوتبال در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت بادغیس، در حوزه گنبد ولسوالی قادس پایان یافت.

در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۰:۵۹
Background image

تخار؛ پایان رقابت های بزکشی میان ۷۰ تن در شهر تالقان

دور دوم رقابت های بزکشی با اشتراک ۷۰ چاپنداز از سوی نمایندگی فدراسیون ملی این رشته در همکاری با آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت تخار، در مرکز شهر تالقان به پایان رسید.

در این رقابت ها از. . .

BACK TO NEWS