بلخ؛ سمینار ارتقاء ظرفیت مربیان و داوران رشته ورزشی بوکسینگ برای ۲۲ تن به پایان رسید

org_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۲:۳۹
بلخ؛ سمینار ارتقاء ظرفیت مربیان و داوران رشته ورزشی بوکسینگ برای ۲۲ تن به پایان رسید

سمینار ارتقاء ظرفیت مربیان و داوران از طرف هئیت فدراسیون ملی بوکسینگ با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ برای ۲۲ تن از مربی و داور از ولایت های سمنگان، بغلان، فاریاب و بلخ که از دو روز به اینسو ادامه داشت، به پایان رسید.

در این سمینار مدرسین و اساتید از فدراسیون ملی بوکسینگ کشور موضوعات همچون حکمیت، مربیگری و داوری را برای مربیان و داوران چهار ولایت کشور تدریس نمودند.

هدف از برگزاری این سمینارها بلند بردن سطح ظرفیت داوران و مربیان رشته ورزشی بوکسینگ عنوان گردیده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۲۴
Background image

بلخ؛ ششمین دور مسابقات کورش با اشتراک ۸۰ ورزشکار در شهر مزار شریف برگزار شد

ششمین دور رقابت‌های کورش تحت عنوان جام قهرمانی مزارشریف از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری ریاست تربیت بدنی و ورزش ولایت بلخ میان ۸۰ ورزشکار در شهر مزارشریف دایر گردید.

در این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۱۳
Background image

غزنی؛ دومین دور مسابقات سبک توان ورزش‌های رزمی با اشتراک ۵۶ ورزشکار برگزار گردید

دومین دور رقابت‌های سبک توان ورزش‌های رزمی از طرف نمایندگی فدراسیون این رشته با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش ولایت غزنی میان ۵۶ ورزشکار برای مدت یک روز در مرکز این ولایت دایر گردید.

. . .
شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۹
Background image

پروان؛ مسابقات فوتسال با اشتراک چهار تیم با قهرمانی تیم ح.م.ا.س به پایان رسید

رقابت‌های فوتسال تحت عنوان جام عید سعید اضحی از طرف نمایندگی فدراسیون فوتبال ولایت پروان با همکاری آمریت تربیت بدنی و ورزش این ولایت میان چهار تیم برای مدت یک روز دایر گردید، که با. . .

BACK TO NEWS